El millor bateria del món?

octubre 27th, 2006

Edu Pedrosa de 4t em pregunta si conec un bateria que es diu Tony Royster Jr. No el conec. Ha llegit que potser és el millor bateria del món. M’envia a You Tube on hi ha algunes filmacions. La primera és de quan era petit i la segona, en l’actualitat, que ja és un jove bateria.

Sembla un gran bateria. No ho tinc clar que sigui un gran músic…
L’espectacle i la música no sempre van junts.

Un dels millors bateries del pop de la historia ha estat Stewart Copeland, ex membre de Police o Keith Moon, el bateria dels Who… més opcions, aquí. Per a mi els millors bateries de tots els estils són, sens dube, els bateries del jazz: com ara Art Blakey o Max Roax. Però tothom té el seu criteri, no?

Entry Filed under: Aportacions dels alumnes,Professor de música


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta