Els alumnes de 1r en la festa del 40 aniversari

juliol 7th, 2008

El vídeo de la festa de cloenda dels 40 anys del centre: els alumnes de primer en som protagonistes indirectes i hem fet una versió pròpia del reportatge, ja que sortim en els premis esportius, en les demostracions de ball i en alguna cosa més! Moltes felicitats a tots aquells alumnes de primer que han deixat una bona marca. L’any que ve l’haurem de millorar… :-)

Get the Flash Player to see this content.

Tinc una pila de vídeos, fotografies a mig cuinar… Estic encara anant a classe -alguns profes a l’estiu anem a classe, encara que sembli mentida! – i no tinc massa temps, però miraré d’afegir alguna cosa. Luis, sé que llegiràs això: et prometo que el proper vídeo és el teu! :roll:

Entry Filed under: Aportacions dels alumnes,IES Arraona,Primer ESO


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta