XIV Trobada de corals – Concert a l’auditori dels Salesians

abril 20th, 2008

Comentari de 1B

La Coral de primer d’ESO va anar a cantar amb altres corals a l’auditori de l’escola Sant Joan Bosco. Quan vam arribar ens van donar una samarreta que ens vam posar. Vam ser la tercera coral a cantar i anava des de les més petites a les més grans, tot i que nosaltres tenim una coral prou gran, de 50 cantaires. Ens va semblar bastant bé. Per a ser el primer any que tenim coral ho vam fer força bé. Hi havia altres corals més antigues que cantaven molt bé.
Després vam anar caminat fins a la Fira de Sabadell per a fer el cant comú.

[comentari escrit entre tota la classe]

Comentari de 1C

La Coral de primer d’ESO va anar a cantar amb altres corals a l’auditori de l’escola Sant Joan Bosco. Primer vam fer una mica de tècnica vocal entre tots. Nosaltres vam cantar els tercers i cada vegada les corals eren més grans. Al principi no van tancar les llums, però quan vam sortir nosaltres ja van tancar-les. Ens vam posar la samarreta abans de començar. Alguna de les altres corals portaven música enregistrada d’acompanyament i va fallar una mica. Creiem que va anar bastant bé i que ens va sortir bé. De les dues cançons, ens va sortir més bé la de “Arriba del cielo”. De les altres corals, ens va agradar molt una coral de noies de l’IES Cim de Terrassa que cantaven molt bé i estaven molt bones. La última coral era de més de cent cantaires i pensem que van cantar molt bé, especialment els solistes que estaven al davant.

[comentari escrit entre tota la classe]

Get the Flash Player to see this content.

ACTUALITZACIÓ:

Comentari de 1A

 

 

 

La Coral de primer d’ESO vam anar a cantar a l’escola Sant Joan Bosco. Quan vam arribar a l’escola vam haver d’esperar altres escoles que van arribar tard per culpa dels autocars. Quan van arribar totes les escoles, vam començar. Va començar l’IES Mercè Rodoreda i nosaltres vam ser els tercers. En sortir a cantar ens vam posar en files amb esglaons de manera que semblàvem una coral professional. La primera cançó fou “Antochka”. Després “Arriba en el cielo” amb l’ajuda del públic, que van fer ritmes al final. Es notava que en el públic tots eren cantaires ja que al final de la cançó van saber com calia acabar només amb el gest del director. Al finalitzar totes les corals ens van donar un diploma i una serigrafia de regal que haurem de posar a classe. Després de cantar tots vam anar caminant a fer l’assaig general i el Cant Comú, a la Fira de Sabadell.

[comentari escrit entre tota la classe]

Entry Filed under: Aportacions dels alumnes,Primer ESO,Trobada de corals

4 Comments

 • 1. luis  |  abril 21st, 2008 at 16:16

  Boris lo he visto, soy el Luis, esta “fenómeno”

  bueno la canción de Antochka no se noto mucho.
  Y el solo de arriba del cielo no me a gustado para nada, se nota bastante que no ensayé por que he visto lo de Navidad y este y anda que no hay cambio “eh” la próxima ensayamos mas (en la hora del patio, el lunes despues de salir a la 1 pues a las 2.

  Bueno la próxima mucho mejor, que te acuerdes que si no te lo recuerdo yoo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

 • 2. admin  |  abril 21st, 2008 at 16:31

  Luis, mira un poco lo que has escrito: a todos se nos escapan la faltas… pero podrías repasar un poco antes de darle al botón Submit (enviar)!!! En fin, he mejorado un poco la ortografía de tu aportación… La próxima tendrás que hacerlo tú, ok? ;-)

  El solo de Navidad te salió mejor. Es verdad. Pero la música es así: a veces sale y a veces, no sale. Creo que esta vez te confiaste demasiado. Pero si quieres ensayar, el lunes te dejo la darbuca después de clase! Y a practicar…

 • 3. luis  |  abril 25th, 2008 at 19:09

  no

 • 4. Alex cabrera  |  abril 25th, 2008 at 19:23

  Hey Boris qué tak? Espero que bé igual qué jo. Bueno, al qué anava, m’he mirat el meu vídeo de experimentals al web i queda fenomenal!!!! Boris moltíssimes gràcies per averme ajudat i…. ets un crac!!!! Apa, a10 i bon cap de setmana!!!!!


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta