Convertir presentacions en vídeos

abril 10th, 2008

Recullo aquí algunes de les qüestions que han sorgit amb el tema de les Presentacions d’experimentals en les que volíem afegir veu i so:

1. Un programa bàsic per a enregistrar la veu és Audacity. Podeu descarregar-lo aquí. Hi ha versions més noves però són en anglès. No us les recomano.

2. Si teniu el PowerPoint a començat, deseu-lo en un format diferent: gif o jpg amb les opcions “guardar como…”. Tindreu una llista de les fotografies que podreu importar fàcilment a Windows Movie Maker. Ull: no es pot importar directament les imatges d’una presentació des del fitxer .ppt

3. Alguns hem enregistrar la veu amb el micròfon directament a l’ordinador. Amb el Windows Movie Maker podeu afegir aquesta veu a les imatges i us quedarà un reportatge de “fotografies comentades”, però no podeu afegir-hi música de fons. Alguns companys com Àlex o Pedro ho poden fer perquè fan servir… un altre programa més complexe i amb més possibilitats!!! Si el voleu, porteu la vostra memòria USB (una mica buida!!!) i us el passaré. Tot això després de la Trobada ok? ;-)

4. L’enregistrament de la cançó que vam fer a classe en directe està fet amb Adobe Audition, però també és pot fer amb l’Audacity. Els botons són més simples i les funcions bàsiques són les mateixes.

Adobe Audition Adobe Audition.
Audacity Audacity
Podeu importar qualsevol fitxer audio amb el menú projectes, tal com indica la fletxa!  

5. Els logos i les cortinetes d’Arraona TV els podeu descarregar en l’altre pàgina. Bona feina!

Mireu d’anar treballant, però ara mateix centrem-nos en la Trobada de Corals, qué és la setmana propera!

Entry Filed under: Comentaris sobre la classe,Primer ESO

1 Comment

  • 1. Aula de música » U&hellip  |  març 26th, 2009 at 16:08

    [...] el hip hip. L’Àlex ha fet la lletra i ha enregistrar la cançó a casa seva amb el programa Audacity. Rubí, que també li agraden aquests temes, hi apareix com a músic invitat! També hi ha alguns [...]


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta