Iniciatives dels alumnes

abril 1st, 2008

A petició d’algunes persones de 1rA us adjunto la base de la presentació per si algú vol fer una presentació ell sol, a la seva manera. Naturalment podeu cercar altres fotografies d’orquestres i de músics. Podeu canviar les lletres, com algú m’ha recomanat. En fi, feu allò que cregueu convenient!

http://www.box.net/shared/mntzy4s4cc

(Aquest enllaç us baixarà el document, que és bastant gran)

Altres quatre companyes m’han demanat de venir a l’hora de pati per a preparar una dansa. No us puc dir res més, perquè tot just començarem demà.

I, finalment, altres tres alumnes m’han proposat de fer alguna cosa al blog i a la web. No us puc avançar res perquè ells mateixos ho escriuran i ho publicarem… aquí, de moment.

Moltes propostes i molta feina.

Per cert: m’ha dit Mercè que alguns ja heu començat a fer un reportatge sobre les eines de Tecnologia. Espero que m’expliqueu alguna cosa!

Apa,vaig a fer el dinar!

Entry Filed under: Aportacions dels alumnes,Comentaris sobre la classe,Primer ESO

3 Comments

 • 1. Alex de 1er A  |  abril 3rd, 2008 at 13:43

  HOla boris soc l’Alex de 1erA i estic a habilitats socials i ens han deixat temps lliure, i m’he ficat al blog i ya escrit una cosa per que surti al blog i encara no m’ha surtit… pero només porto 10 minuts!
  Apa avera si em surt i em dona una alegria! A10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

 • 2. admin  |  abril 3rd, 2008 at 14:22

  Benvolgut Àlex,

  una mica de calma… ;-)
  Tens permisos per a escriure en el blog, però els textos no et sortiran editats fins que els revisem entre tots dos. Els comentaris poden estar més o menys ben escrits, però els posts en el blog, han de ser un text ben redactat.
  Hem de fer algunes coses abans de posar-ho en marxa: crear una etiqueta específica, escriure la proposta, demanar quines persones volen ser els redactors, fer un llistat de temes, etc. És possible que algunes d’aquestes coses, encara no sàpigues què volen dir….
  Àlex: una mica de calma! :-)

 • 3. Alex cabrera  |  abril 7th, 2008 at 20:19

  Vale ok Boris ja ho comentarem demà a la classe de música. A més a més demà dimarts té de demanar de que em deixis l’hora del pati a l’aula de música, per fer una gravació amb power point per a experimentals amb la chari. Weno ja m’ho diràs demà ok?
  apa a10!!!!!!!!!


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta