Final del trimestre

març 7th, 2008

Hem arribat al final del trimestre i estic una mica desbordat…

Tinc moltes coses per a fer i per acabar i haureu de tenir paciència.

1. El projecte d’Arraona TV ha acabat. Alguns heu arribat al final, altres us heu quedat a mig procés. Crec, però, que en general, ha estat un èxit. Tinc alguns “programes” per pujar al web: ja sé que teniu ganes de veure’ls, però us demano que em deixeu temps per a fer-ho. No és tan senzill: he de canviar formats, carregar, descarregar, editar posts, etc. Us prometo que quan tornem de vacances estaran tots a la web d’Arraona TV, però no m’ho demaneu a cada classe…

2. He de posar les notes al SAGA, que això és prioritari. Coses de profes, però que s’ha de fer. Que em renyaran! En parlarem al llarg de la setmana, a l’hora de classe, així que tampoc m’ho pregunteu pels passadissos… No tinc 80 notes al cap i potser us diré alguna bestiesa 8-)
3. Dilluns no vindran els alumnes de l’ESMUC a acomiadar-se. Us volíem explicar què es això de l’ESMUC però hem pensat una cosa diferent i vindran després de vacances. Crec que us agradarà allò que preparen… Nota pels alumnes de 1A: Agnès que vindrà la propera setmana així que seguirem amb les cançons que tenim a mitges…

4. Tinc moltes coses endarrerides al blog, ja ho sé: les poesies de Nadal, alguns comentaris vostres, la publicació de la nostra primera “TV en directe”, els dibuixos de Mussorgsky, les noves cançons de la Trobada de Corals, etc. Mmmm… no dono l’abast. Crec que haurem de fer una comissió de manteniment del blog, perquè m’ajudeu a publicar les coses. M’ho penso i després de vacances mirem si hi ha voluntaris amb una mica de domini de la tecnologia.

En fi, que seguirem… però amb una mica de calma, ok?

Entry Filed under: Comentaris sobre la classe,ESMUC,Primer ESO


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta