Portes obertes i de portes endins!

març 2nd, 2008

Dimecres van venir a visitar el centre els alumnes de 6è del CEIP Miquel Cerreras. Crec que tots ho sabeu perquè la notícia ha arribat a tothom…

Escric aquestes quatre ratlles per fer-ne una valoració personal, però, sobretot, per a donar-vos les gràcies pel vostre esforç i la vostra feina: Samanta, Soraya, Luis, Carlos, els dos Jordis i els dos Àlex ;-) , Oriol, Pablo, Omar, Jésica i Cristina.

A tots moltes gràcies! Crec que ho vau fer molt bé tots!

Portes obertes 2008 Aula de música

Les explicacions van ser prou clares i entenedores, les pàgines del blog estaven ben triades i els vídeos d’Arraona TV van agradar molt als visitants. Només ens va faltar posar-nos a cantar!!!

Crec que la coordinació també va estar bé, fins i tot la proposta no prevista de l’Àlex ["Boris, per què no ens toques alguna cosa al piano?" :roll: Grrrrr!]

I la sorpresa final va ser una bona pensada: fer que els alumnes de 6è es veiessin en directe al canal de televisió!

Us dic que el director ens va felicitar amb un “Chapeau” (que vol dir Molt bé, és clar!)

Algunes mares ens van seguir des de casa la “retransmissió” i ens han dit que no s’escoltava l’àudio de la TV. He estat revisant què vam fer i crec que el problema va estar que no vam configurar bé la càmera del portàtil i prenia el so del micròfon i no de la webcam. Mmmmm… la propera ho farem perfecte!

I una altra pega: en la gravació del vídeo no se sent la veu i encara no he trobat la causa. Potser la càmera de l’IES no anava bé, no ho sé. És una llàstima perquè ara tenim les imatges però no hi ha el so.

Hauríem de pensar alguna cosa per a poder fer el reportatge final. Potser afegir una veu en off al vídeo. En fi, en parlem!

Entry Filed under: Aportacions dels alumnes,Arraona TV 2007-2008,Primer ESO


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta