Final de les pràctiques i concert pendent

gener 25th, 2008

Els professors en pràctiques han acabat la seva intervenció i era estan fent la memòria. Nosaltres en diríem el treball. Aquest a any ha estat una mica més complicat perquè eren cinc professors en pràctiques i ens ha calgut combinar moltes coses.

Crec que el “repartiment” ha estat bastant equitatiu. Els alumnes dels grups 1B i 1C vau fer les activitats relacionades amb la música i la literatura, que va ser abans de Nadal. Amb Montse i Araceli “a la poesia” i Mireia “al piano”. Els grups de 1A i 1B hem fet la part de música i pintura amb Jesús i Elisabet.

Nora ens va oferir la possibilitat d’escoltar en directe “Els quadres d’una exposició” de Mussorgsky. Però no ha pogut ser per raons de força major: el nostre piano està “en obres” i Nora ha tingut un petit problema muscular en un dit i no pot tocar bé el piano. Això és com en el futbol: les petites molèsties s’han de vigilar perquè les lesions no ens deixin a la banqueta…

De totes maneres, hem quedat que, si és possible, ho farem més endavant. No sé com ho organitzarem, però si ho podem fer, ho farem!

Esperem que es pugui recuperar i que tot quedi en un ensurt. I també esperem que el piano estigui, finalment, operatiu!

Piano

Entry Filed under: CAP ICE UAB,Comentaris sobre la classe,Primer ESO


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta