La classe d’avui, segons Soraya de 1B

desembre 13th, 2007

Avui dia 13/12 /07 hem començat intentant callar, clar, com sempre. A continuació hem anat llegint els poemes que ens van donar les profes de pràctiques.
La Samanta ha començat amb el poema “Canción del niño Jesús”, primer sense música i després hem escoltat dues cançons que tocava la Mireia al piano. I teníem que decidir quina quedava millor. La Samanta ha llegit el poema amb una música tranquil•la i el Víctor amb una més ràpida.
Després l’Anass ha llegit el poema “Los tres nones”. Primer sense música per entendre el poema els que no l’havien llegit a casa. A continuació hem decidit a qui no li havia agradat. Samanta ha dit que li semblava una mica “cateto”, però el Luis ha dit que si que li agradava perquè li agrada el camp. El contrari de la Samanta que li agrada la ciutat.
Montserrat ens ha explicat el poema i qui eren els personatges… A continuació hem fet igual amb l’altre poema: hem escoltat una cançó alegre i una trista i hem decidit que quedava millor la cançó alegre en la primera part i la cançó trista en la segona part.

Després hem gravat un vídeo recitat els poemes de l’altre dia. Anass ha començat amb “Navidad”, després Soraya amb “¿Quién ha entrado en el portal de Belén?”. A continuació Daniel i Maico amb “Los tres noes” han recitat junts. I després Samanta amb “Canción del Niño Jesús”.

CAP ICE UAB

Entry Filed under: Aportacions dels alumnes,CAP ICE UAB,Comentaris sobre la classe,Música a l'aula,Primer ESO,Professor de música


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta