Tornem a l’Aula virtual

novembre 13th, 2007

Algunes lliçons que ja ens cal aprendre:

1. A l’Aula virtual cal entrar amb el nom d’usuari propi. Encara que treballeu en parelles heu de fer els vostres exercicis. Totes les activitats queden registrades i per tant cadascú és responsable del que fa i com ho fa. Més endavant ja farem activitats entre tots… Així que, quan un dels dos finalitzi, cal sortir i tornar a entrar amb el nou usuari.

2. Com que tot queda registrat és una tonteria anar marcant a la guia que ja has fet coses… que en realitat no has fet! Si feu això, senzillament quedareu retratats i enregistrats com a bons mentiders 8-). (No diré els noms, però hi ha algun cas…).

3. Cadascú pot anar al seu ritme. No cal fer-ho corrents! Ho fem per aprendre, no per acabar els primers. Aquells que ja hagin finalitzat la primera guia, passaran a ser alumnes-professors. Podran ajudar als companys, fer el seguiment de la classe o documentar-la amb la càmera de fotos o de vídeo.

4. Es poden acabar les feines a casa, si teniu connexió a Internet. També és poden repetir per a millorar. Les activitats que tenen qualificació també es poden repetir i queden enregistrades les millors versions…

En fi, bona feina!

Els companys de 1B ja van treballar ahir a l’aula, però no vaig tenir temps de fer aquesta entrada…

Aula virtual

Entry Filed under: Aula virtual,Comentaris sobre la classe,Exercicis a la xarxa,Primer ESO

3 Comments

  • 1. Douae  |  novembre 13th, 2007 at 9:05

    Sóc la Douae i ja he harribat a la web

  • 2. Ana Maria  |  novembre 13th, 2007 at 9:07

    Hola soy Ana Maria y me gusta esta clase.

  • 3. Ana Belen  |  novembre 13th, 2007 at 9:48

    hola Boris somos la jeanette y la ana belen ya hemos llegado ok?? enga adioss besos


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta