La classe d’avui, segons Jeanette de 1A

novembre 7th, 2007

Soldats

 

 

Hoy en la clase hemos estado hablando sobre lo que hemos hecho en lo poco de este curso. Hemos hecho el vent-metall, el vent-fusta y la corda. No hemos hecho la percussió. També hemos hecho cuatro canciones: Manuelita, la Canción del estornudo, la de Funga Alafia i la dels Companys. També hem fet els ritmes, la pulsació el temps i el contratemps. També hem parlat sobre el Blog de música i l’aula virtual, que hi anirem els dimarts. També hem parlat sobre el comportament, la convivència i sobre les normes de classe. Hem parlat de que per Nadal hem d’afegir-hi instruments a les cançons i hem d’aprendre nadales. També hem repassat el ritme i la pulsació. I el Boris ens ha ensenyat la pulsació dels directors i quan hem acabat del ritme ens ha tocat amb el piano la cançó de la Petita Serenata Nocturna de Mozart i la de l’exorcista y per acabar hem cantat la cançó de la Manuelita.

Jeanette Jimenez

 

 

Entry Filed under: Aportacions dels alumnes,Cançons,Comentaris sobre la classe,Música a l'aula,Primer ESO

2 Comments

 • 1. Boris  |  novembre 8th, 2007 at 14:24

  He posat el teu text tal com el vas fer… començant en castellà i acabant en català. :-P

  Has estrenat les notícies dels alumnes: MOLTES gràcies pel text!

  He posat la música de Tubular Bells en un nou post.

  B.

 • 2. jeanette  |  novembre 8th, 2007 at 21:37

  Buenas Boris, soy la Jeanette. Es verdad ehh que ibas a poner lo que escribí de clase ehh jajaja. Bueno ahora ya confiaré mas en ti… jajaja

  Bueno que nada, un saludo y besos chau

  de:jeanette


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta