Alumnes de l’ESMUC

juliol 11th, 2007

Les dues alumnes de l’ESMUC que han fet el Pràcticum al nostre centre, van acabar el curs, fer la seva memòria i entregar-la. Tot ha anat molt bé i han tret unes notasses… Ens n’alegrem per elles.

Pràcticum pedagogia

La seva Memòria deixa constància de les seves observacions de classe i inclou comentaris i valoracions personals sobre la seva experiència a l’IES Arraona. No els reproduiré aquí perquè em va una mica de vergonya, però són molt satisfactoris pel que fa als seus aprenentatges, el tracte rebut i les coses apreses. Una de les conclusions més presents és la de la valoració de la dificultat intrínseca de la feina de professor, però no és, per a mi, la més important. La conclusió més important que s’enduen les alumnes de l’ESMUC és que la tasca educativa musical que fem en l’ensenyament obligatori és molt seriosa, necessària i engrescadora. Una idea que contrasta molt amb els discursos catastrofistes i alarmistes que trobo en molts llocs. I que capgira bastant les seves idees prèvies i les que la societat té sobre l’ESO i, encara pitjor, sobre els adolescents i la seva capacitat d’aprendre i de treballar seriosament, de fer coses boniques i interessants i de compartir experiències i vivències positives.

De tot això en som co-responsables, vosaltres, els alumnes, i jo, en tant que tutor del Pràcticum.
Crec que podem estar-ne contents.

Entry Filed under: CAP ICE UAB,Comentaris sobre la classe,Professor de música


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta