Escena final

juny 19th, 2007

Demà a les 10.15 h. hi ha l’examen de Suficiència de música. Aquells que l’heu de fer, no oblideu de portar el dossier amb tot el treball que hem anat fent. Podreu consultar-lo durant la primera part de l’examen, la que correspon a l’audició. I, a més a més, us caldrà entregar-lo al final de l’exercici.

També us recordo que teniu exercicis i audicions a l’aula virtual. I que hi ha algunes persones que no van poder venir el dia de l’examen de la música del Barroc, que també poden fer-lo.

Bé, jo no hi crec gaire en aquests exàmens de suficiència. Gairebé només hi heu d’anar aquells que heu faltat tant a classe que heu perdut… tots els fils. Probablement NO llegireu aquesta informació i demà estaré sol a l’aula. Però, vosaltres teniu dret a aquest examen i jo tinc l’obligació de posar-lo així que, si decidiu venir, us espero!

He parlat amb alguns de vosaltres que ja heu decidit repetir curs i no anar a cap examen. Jo de vosaltres aprofitaria també aquesta oportunitat d’acabar l’ESO.
Mai se sap!

llibreimans.jpg

Entry Filed under: Música a l'aula,Professor de música


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta