Crèdit de síntesi a 4t d’ESO

juny 14th, 2007

El crèdit de síntesi de 4t d’ESO es divideix en dos grans blocs: el treball sobre Barcelona i el treball sobre París. Com que no tots hem anat a París, us expliquem què fem aquells que ens hem quedat a Sabadell.

El nostre treball final consisteix en elaborar dos tríptics presentant Barcelona i els seus llocs emblemàtics. Un tríptic en anglès i un altre en castellà. I també en la elaboració d’una guia sobre un tema específic relacionat amb la ciutat: el modernisme català, la Barcelona olímpica, la vida musical a la ciutat, el Zoològic, la Barcelona medieval, etc. I tot ho presentem, finalment, en una exposició oral davant dels tribunals.

Per coneixer Barcelona fem una sortida de tot un dia fent una gran ruta per la ciutat i visitant i fotografiant els llocs més significatius. Aquí en teniu la mostra d’aquest any:

Hem entrat a la recta final…

Entry Filed under: Comentaris sobre la classe,Professor de música


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta