Reptes educatius en un món globalitzat

maig 14th, 2007

C o n f e r è n c i e s
4 0 è a n i v e r s a r i
I E S A r r a o n a

Reptes educatius en un món globalitzat a càrrec d’Arcadi Oliveres.

Arcadi Oliveres va néixer a Barcelona el 1945. És doctor en Ciències Econòmiques, professor titular del departament d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona i president de Justícia i Pau. És també president de la Fundació Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat del Vallès, president honorari de l’Associació FETS (Finançament Ètic i Solidari) i vicepresident de la Federació Catalana d’ONG per a la Pau.

També és membre del Comitè Internacional de la Fundació per a la Pau i de la Societat Catalana d’Economia, i vocal del patronat del Casal d’Europa de Sabadell i del de la Fundació “Un sol món”.
Expert en relacions nord-sud, comerç internacional, deute extern i economia de defensa,imparteix també nombroses classes de màsters i postgraus en cooperació i desenvolupament.

Arcadi Oliveres

ACCÉS LLIURE
16 de maig de 2007
a les 19:00 a l’IES Arraona.
Carrer del Príncep de Viana s/n
Sabadell

Entry Filed under: Altres escoles,Mira al www,Professor de música


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta