Vacances?

març 30th, 2007

Avui hem entregat les notes. Ja sabeu que, tal com està organitzat el curs, la nota actual és provisional i la nota del crèdit anterior és definitiva. Així, doncs, encara podeu millorar-la! Quin acabament del trimestre més estrany: és un acabament, però acabem de començar el tercer trimestre fa dues sermanes… però a nosaltres no ens afecta perquè posem notes provisionals. Francament, quin embolic!

En, fi, que jo m’emporto de deures un bon grapat de “preguntes” sobre el Renaixement, que, a més a més de llegir i qualificar, faré servir per a preparar els exàmens de la tornada!

També tenim pendents una pila de coses que farem el primer dia:

4A. “Bon dia, són les 8″: ens queda la correcció de l’audició d’estils i gèneres medievals i del Renaixement, així que no oblideu la fotocòpia!

4B. Farem el quadre de conceptes que ens ha quedat pendent i que ens servirà per a preparar la part més teòrica de l’examen.

4C. Ens queda resoldre l’enigma del Barroc, és a dir, esbrinar quin és el nou “invent” que va simplificar la complexitat polifònica de la música de finals del Renaixement (quines paraulotes!). Properament!

Ah, i els del crèdit variable començarem la peça Sarana. Sobretot, però, no oblideu la melodia de Taiwan.

Tot això pel primer dia.

Així que descanseu força i passeu unes bones vacances!

Viola

També m’emporto altres deures en forma de preguntes vostres: “No podríem fer també els exàmens en grup?” o “¿no podemos hacer que suene la pagina web por el equipo de música?” o “¿Puedes colgar las canciones del variable?”
Vacances?

Entry Filed under: Comentaris sobre la classe,Música a l'aula,Professor de música


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta