Assaig a l’Auditori, per Lorena Delgado

març 21st, 2007

“El divendres 2 de maig vam anar a veure un assaig, el de la simfonia n.3 de Rakhmàninov. Aquest assaig és l’últim abans del concert que es farà a la nit. En aquesta simfonia l’orquestra és una de les més grans. Ens van dir que entre totes les seccions hi havia entre 90 i 100 instruments. A mi em va agradar veure el treball que feia el director, ja que penso que deu ser molt difícil poder dirigir diferents melodies perquè la música pugui ser polifònica. I una altra cosa que em va cridar molt l’atenció eren els arcs de la corda que tots anaven igual.”

Lorena Delgado, alumna de 4B

Festa medieval

Entry Filed under: Aportacions dels alumnes,Comentaris sobre la classe,Música a l'aula,Professor de música


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta