Correcció del treball “Els estils”

febrer 17th, 2007

Estils

Hem fet la correcció dels treballs finals sobre els estils i es poden treure algunes conclusions generals:

La majoria dels Programes de mà són realment bonics. Llàstima que a 4t no tinguem educació visual i plàstica per a fer amb ells el Programa de mà…

Les exposicions als alumnes de 2n han anat prou bé, però en general heu vist que donar classe és realment difícil…!

Les realitzacions de wikis a la xarxa també han anat prou bé, però no domineu gaire la xarxa i el disseny no acaba quedant tan bonic com, per exemple, els Programes de mà. Han quedat, doncs, dues pàgines web dedicades a la música del hip hop i a la música funk respectivament, que poden ser visitades lliurement. La part de vídeos de Youtube ha anat molt bé i la part de penjar música ha fallat una mica…

El grup de les presentacions electròniques ha estat el més fluix: posar textos i transicions és senzill, però afegir-hi música i sincronitzar-les amb el text ha estat… Missió Impossible. No ha sortit en cap grup!!!

En fi, la part més crítica del treball ha estat les descripcions de la música que, en general, són bastant pobres. I això que, des del punt de vista estrictament musical, era la part més important. Part d’aquesta mancança és responsabilitat meva, perquè us hauria d’haver obligat a entregar-me les descripcions abans i tornar-les corregides i imposar una nova redacció. Però em va semblar que si cada grup s’organitzava en llibertat, això tallaria massa les iniciatives. He de pensar bé com ho plantejo pel proper curs…

Entry Filed under: Comentaris sobre la classe,Professor de música,Projecte Estils 2006-2007


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta