Una visió més crítica de la web 2.0

febrer 16th, 2007

Potser una visió una mica més crítica de la web 2.0 estaria més ajustada a la realitat. La web 2.0 són unes eines i també són unes determinades empreses al darrera. No entenc per què no es menciona sempre obertament. Ja he escrit més d’una vegada que no m’agrada gens la consideració tan positiva de Google, Flickr o Yahoo. No oblidem que ells han de passar comptes amb els accionistes i no amb els usuaris.

M’acullo a una persona més entesa:

A mí, lo de la ‘web dos punto cero’ me parece una pamema. Y los ideólogos del sarao unos inconscientes utópicos con buena voluntad, o unos interesados. El caso es que en el tema de la dos.0 suele no haber ni pizca de crítica. Pero a poco que uno afine, te encuentras con que servicios como YouTube nos están re-convirtiendo en lo que siempre habíamos sido: consumidores de televisión. Sitios como Flickr se muestran como lo que son: espacios privados, gestionados privadamente. No son por lo tanto ágoras públicas donde mantener un debate abierto. Si algo no es políticamente correcto para los administradores será suprimido del acceso público. ¿Hacia donde nos lleva esta web dos punto cero?

Font original a ConTexto el blog d’Adolfo Estalella

P.S. Un bon exemple és el pollastre que s’està organitzant amb el tema Flickr i Yahoo.

Publicat originalment a Educa’t – educa’m

Entry Filed under: internet 2.0,Mira al www,Professor de música


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta