Apaga l’ordinador… i tota la resta!

febrer 1st, 2007

Greenpeace anima als ciutadans a participar en la iniciativa llançada des de França per les 72 organitzacions ecologistes de l’Aliança pel Planeta, que estan convocant a la ciutadania a prescindir durant cinc minuts de l’electricitat. Només són 5 minuts però, tots junts, podem cridar l’atenció dels nostres veïns, dels mitjans de comunicació i dels polítics sobre l’impacte del consum diari d’energia sobre el canvi climàtic. Es tracta d’una petita acció simbòlica per a mostrar als polítics que la societat reacciona enfront del canvi climàtic i demana el mateix als seus polítics.

Apaga!

Entry Filed under: Mira al www,Professor de música

1 Comment

  • 1. Boris Mir  |  febrer 7th, 2007 at 10:53

    Jo mateix em pregunto, com és possible que apagui la Generalitat, els grans magatzems, La Caixa, la Sagrada Família… i no les persones? Potser ser “ecològicament correcte” ja és part de les campanyes publicitàries. Com està el món…


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta