Exposicions dels alumnes de 4t a els alumnes de 2n d’ESO

gener 15th, 2007

Hi ha dos grups que ha triat fer una classe als seus companys de 2n d’ESO per a avaluar-se del treball realitzat. Les “classes” han anat força bé, tot i que alguns dels membres poster no dominaven suficientment la seva part del tema i estaven massa pendents del paper- resum que tenien a les mans.

El primer grup format, per Georgina i Àngel de 4B, va tractar la música funk i van fer la seva classe amb músiques i transparències. Els alumnes de 2n van seguir amb interès. A Georgina li agrada més parlar davant de la gent que a Àngel, però no van deixar que féssim cap fotografia…

Baix elèctric

El baix elèctric és un dels instruments característics del funk.

L’altre grup, format per Sara, Cristina, Anna i Jenny de 4C, va parlar del Punk, una música més radical i diferent. En la seva exposició, que tingué lloc la setmana següent, també van mostrar imatges i músiques. Els va fallar una mica la coordinació, però els alumnes de 2n van seguir amb interès. Aquí, a petició dels “conferenciants” tampoc vam poder fer fotografies…

Sex Pistols

Els Sex Pistols

Entry Filed under: Aportacions dels alumnes,Comentaris sobre la classe,Professor de música,Projecte Estils 2006-2007


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta