Comentaris dels alumnes de 4A

desembre 5th, 2006

Els alumnes de 4A també han valorat la primera fase del projecte i han considerat molt positiu poder triar els grups de treball. Val a dir, que no tots els grups han funcionat bé: en alguns grups hi ha companys que no han fer la seva part i ara, en iniciar la segona fase del projecte, ens trobem que ens falten moltes coses per acabar…

També s’ha valorat l’ús dels ordinadors i, bastants alumnes, expressen que han fet coses que no havien fet abans (wiki, disc dur virtual, fer-se un perfil, etc.).

També han coincidit molts en demanar més temps per a treballar a l’aula d’informàtica de l’IES. I poder rebre més ajuda directa del professor a l’aula.

Així mateix, algú ha considerat que caldria més llibertat als components del grup per a repartir-se la feina i no dividir les responsabilitats en “experts” (textos + música + imatges).

David Herrera és dels que creu que hauríem d’anar més vegades a l’aula dels ordinadors i Cristina Raya volia sortir al web… però no ha volgut valorar el treball ni fer cap proposta de millora en el full d’avaluació. És una mica sorprenent, no us sembla?

Encaixada

Entry Filed under: Aportacions dels alumnes,Comentaris sobre la classe,Professor de música,Projecte Estils 2006-2007


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta