Comentaris dels alumnes de 4B

novembre 29th, 2006

Els alumnes de 4t B manifesten que els ha agradat força treballar en grup i poder fer-ho sobre els estils musicals triats. Només Àlex afirma que hauria preferit fer el treball individualment… També haurien preferit tenir més temps de treball a classe i, sobretot, a l’aula d’informàtica. (I jo també…)

Altres han escrit que els ha anat molt bé descobrir la Wikipèdia i s’han sorprès de la manera en que funciona i s’elabora. De fet, fins i tot hi ha algú que manifesta que treballar en un wiki és el que li ha resultat més sorprenent i interessant. A en Ruben González, per exemple, li ha agradat conèixer com funciona una wikipèdia “per dintre”.

Les propostes de millora són diverses. Potser les d’aquesta classe són les més interessants. Algunes les pensaré seriosament, doncs proposen noves possibilitats per explorar en el futur. Aquí en transcric alguns exemples:

- El professor podria tenir una “reunió” privada amb cada grup per a resoldre els dubtes i poder comentar més tranquil·lament com va el treball.

- Es podria fer un sol treball amb tota la classe, en comptes de fer un wiki per a cada grup. La veritat és que això ho podríem fer ara, que ja sabem com funciona…

- Que es poguessin presentar les músiques i els estils a la resta dels companys de la classe.

- S’hauria pogut fer una enquesta sobre els tres o quatre estils treballats a tot l’IES i penjar els resultats al web.

Ramones

El grup Ramones

Entry Filed under: Aportacions dels alumnes,Comentaris sobre la classe,Professor de música,Projecte Estils 2006-2007


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta