Les lletres de les cançons

novembre 17th, 2006

Alguns dels grups han tingut problemes per trobar les lletres de les cançons. Afecta, sobretot, als grups de 4C perquè apareix aquest punt en el guió del treball.

Us adjunto algunes pàgines que us poden servir:


http://www.lyrics.com/
És un lloc on hi ha bastanta publicitat, però hi ha molts grups. Cal clicar a la lletra inicial del grup que vols cercar a l’abecedari que surt al peu de la pàgina.
Et sortiran els seus discs i en ells una llista de les cançons. Clica la cançó i trobaràs la lletra.

http://www.azlyrics.com/
Com l’anterior, però et permet fer una recerca per músic, disc i cançó. Vas directe a la cançó, però et cal escriure bé els noms!!!

http://www.sing365.com/

Com les anteriors, però amb més opcions de recerca. Hi ha MOLTA publicitat. Té un TOP de les cançons més buscades que són les que estan de moda.

Si feu servir aquestes pàgines NO ACCEPTEU cap programet, invitació, Pop up, etc. Poden portar programes espia que s’instal·len en el teu ordinador i registren les pàgines que visites per enviar-te publicitat no desitjada. La millor opció és copiar les lletres i enganxar-les a un programa de text amb l’opció: “pegado especial” i “texto sin formato“.

Lletra

Entry Filed under: Comentaris sobre la classe,Coses de música,Professor de música,Projecte Estils 2006-2007


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta