Archive for abril, 2006

Jornada “Mozart”

La Jornada “Mozart” està en marxa!

A classe hem començat amb un tast de la pel·lícula “Amadeus” (1984) de Milos Forman. Per entrar en matèria!

Els professors hem obert un espai al moodle de l’IES per preparar les diferents aportacions. Hi pot entrar tothom, en qualitat de visitant.

També s’hi pot participar activament al web, però cal registrar-se enviant un correu a musicarraona[la lletra de sempre]gmail.com o bé… a mi mateix!

abril 19th, 2006

Crèdit Variable “Conjunt Instrumental” 4t ESO

Aquests som nosaltres treballant!

Cada divendres fem assaig col·lectiu i aquesta és una mostra del primer trimestre del curs. Els crèdits variables tenen tres hores de classe i les dividim en tres tipus de treball: el primer dia de la setmana fem assaig individual, cadascú amb el seu instrument; el segon dia, fem assaig en petits grups, unint els instruments que toquen les mateixes “parts” instrumentals. Finalment el tercer dia, ens ajuntem i formem el “conjunt instrumental”.

Els alumnes canvien, les peces, també. Però la música, sempre és la música.

Nota Bene: els alumnes del primer trimestre s’han queixat que no van poder veure els vídeo que vam enregistrar. Aquí en teniu una petita mostra! I perdó per l’endarreriment!

abril 9th, 2006


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta