Posts filed under 'Arraona TV 2007-2008'

Vídeo-rap “Vandalismo sin fronteras”

Get the Flash Player to see this content.

3 comments juny 9th, 2008

Final del curs

S’han acabat les classes de música.

I s’ha acabat el projecte del rap, és clar. Ho sento, però no podem seguir!

Hi ha dues o tres persones pendents d’enregistrar el vostre rap.

Ho farem en algun moment del Crèdit de síntesi.

I també trobaré el moment per a “penjar” les cançons acabades i posar algunes pel·lícules que m’heu entregat. Miraré de fer-ho aquesta setmana.

Ens ha faltat temps per a ballar. Un altre curs serà!

Us deixo amb aquest reportatge fotogràfic que vam fer mentre treballavem a classe. No recordo qui va fer les fotografies, simplement les tenia desades a l’ordinador, així que ja em perdonareu aquells que veu fer de reporters. Crec que hi ha encara més fotografies a l’ordinador del departament, però, ara per ara, és tot el que tinc! :-)

Get the Flash Player to see this content.

juny 8th, 2008

Rap “Bienvenidos al Arraona”

Heu anat acabat les cançons, alguns en format àudio i altres en format vídeo. Les anirem posant al web de mica en mica, així que us demano una mica de paciència. :roll:

Aquesta és la cançó de Cristina , Àlex Ch. i Jordi A. sobre l’IES Arraona. Han fet també un vídeo amb imatges dels graffitis del nostre pati, amb ells de rapers. Han fet coincidir l’estrofa de cadascú amb les seves imatges, una bona idea. Si us ha agradat, deixeu un comentari, que segur que els farà contents!

Get the Flash Player to see this content.

juny 3rd, 2008

Comença… el final de curs

Comença el final de curs. El final de curs és bastant llarg en un institut, ja ho veureu. Primer s’acaben les classes normals, després s’acaba el Crèdit de Síntesi, després s’acaben els exàmens de suficiència, després s’acaben les avaluacions finals i, finalment, acabem de veritat i recollim les notes i els deures d’estiu. O sigui que comença el compte enrera, però encara falta un mes. 8-O

El primer que s’acaba és el Pràcticum de l’ESMUC, és a dir, dels joves professors que han estat amb nosaltres fent les seves pràctiques durant aquest segon semestre. Fa dies que ja no venen a les nostre classes perquè estan fent la Memòria, que és el seu treball de curs. Joana, Estel•la, Joan i Josep han entregat els seus treballs i ja han acabat definitivament. La nota no la poso jo, però he fet un informe favorable. Segur que hi estareu d’acord!

Com que van fer-nos un vídeo per a explicar-nos com funciona i què s’hi fa a l’ESMUC, el penjo per acomiadar-los i perquè els companys de 1r A, que no vau fer aquestes sessions amb ells, conegueu una mica més què és això de l’ESMUC. Veureu que hi ha algunes bromes, però les classes allí són de poca broma!

Get the Flash Player to see this content.

juny 1st, 2008

XIV Trobada de corals – Concert del Cant Comú a la Fira de Sabadell

Comentari de 1A

En la fira de Sabadell vam cantar les sis cançons del cant comú. Després d’haver assajat i cantat vam anar a la Bassa. Tot i que érem una coral primerenca vam saber comportar-nos i cantar com altres escoles privades que no es van portar massa bé. No estem segur que fossin escoles privades. El professor va marxar amb el Constantí Sotelo a preparar l’Hora dels Adéus. I va estar molta estona parlant.
Per a dirigir les cançons van cridar a sis directors de coral i el Boris va dirigir una en nom de tots els directors de Sabadell.
La cançó dels pets va ser dirigida per una directora que es va emocionar molt. Potser una mica massa i tot…

[comentari escrit entre tota la classe]

Comentari de 1B (*)
Quan vam arribar a la Fira de Sabadell ens van posar a la sala lateral i al final de tot i no es podria veure l’escenari. Va ser una mica avorrit perquè vam fer primer l’assaig i després el concert i es va fer molt llarg. La cançó que més va agradar fou “Jo sóc el teu amic” dels Pets. Alguns companys que no van venir ho van mirar des de casa seva o des de l’IES. No s’escoltava gaire bé. Es veia el públic i es movia una mica a poc a poc. Tampoc ens van agradar els parlaments, ja que és va fer llarg i ningú no feia gaire cas. El discurs de l’Ernest Maragall se li va fer molt llarg a Lucas. Vam conèixer a persones d’altres escoles. Els de davant nostre no es van portar massa bé. Alguns directors es van emocionar molt a dalt de l’escenari, especialment la senyora que va dirigir la cançó dels Pets. El nostre profe va dirigir i ho va fer bé. El Constantí Sotelo, que és el que va iniciar tot això, va dirigir l’himne de la Trobada -que ha escrit ell mateix- amb molta empenta i ens ho vam passar molt bé.

[comentari escrit entre tota la classe]

 

Comentari de 1C

Vam anar caminant fins a la Fira de Sabadell. Va estar ben organitzat perquè tothom tenia el seu lloc per a seure segons uns colors. Primer vam assajar les cançons. Com que l’assaig es va fer molt llarg, semblava que ja s’havia acabat i resulta que el concert rea després! Nosaltres ja volíem marxar! Van venir les autoritats i la policia municipal i els mossos vigilaven. Les cadires eren de la marca “Casa Gay” i ens va cridar l’atenció. Hi van ser-hi més de tres mil persones cantant. La cançó de jo sóc el teu amic la vam cantar molt bé. La directora es va emocionar molt.
Alguns nens d’altres instituts jugaven i no estaven per la feina i van estar pintant-se les samarretes.” L’Hora dels adéus” va quedar molt bé i la va dirigir el professor. (En Rudy creu que estem escrivint això per a fer la pilota al professor). La cançó del Constantí Sotelo també va quedar molt bé. La va dirigir ell mateix, que era el compositor.

[comentari escrit entre tota la classe]

Get the Flash Player to see this content.

(*) Com algú ja m’ha fet notar aquest matí, he posat dues vegades el comentari de 1A en lloc del comentari de 1r B. :oops: Ja està arreglat!

abril 28th, 2008

Darreres novetats respecte a la Trobada

Darreres novetats de cara a la Trobada de corals:

- La coral no té uniforme, però hem acordat entre tots que procurarem portar pantalons o faldilles texanes de color blau, per tal d’anar una mica conjuntats.

- Recordeu que cal portar esmorzar i dinar a la trobada. El dinar tindrà lloc després del concert final, a la Bassa de Sant Oleguer. Hi haurà aigua per a tothom.

- Els alumnes no estem autoritzats a banyar-nos, no heu de portar roba de bany. Els professors tampoc.

- Cada alumne haurà de portar les seves 8 partitures en una funda de plàstic a dins de la bossa. Demà us facilitaré fundes a aquells que no en tinguin.

- Cada alumne rebrà una samarreta de la trobada que haurà de posar-se en el moment del concert.

- El concert final serà retransmès en directe a través d’Internet pel canal Arraona TV.

Es podrà sintonitzar a partir de les 13 h a qualsevol de les dues adreces:
A. www.musica.arraona.net (aquí, en el bloc de música)
B. www.tv.arraona.net (bloc del canal de televisió)
No podem garantir que la retransmissió surti correctament, però ho intentarem!

- La tornada serà cap a les 17 h amb autobusos que ens posarà l’ajuntament de Sabadell. Cap alumne no podrà marxar pel seu compte sense una autorització especial.

- Recordeu que la “comissió de compres” ens trobem demà a l’hora de pati per anar a comprar els bitllets de tren!

Apa, a repassar el vostre rus, que ens ha de sortir perfecte! ;-)

abril 14th, 2008

Portes obertes, el reportatge

Get the Flash Player to see this content.

He trobat una solució intermèdia: una música del grup Els Pets, amb les imatges de la presentació.
Us sona? ;-)

3 comments març 3rd, 2008

Portes obertes i de portes endins!

Dimecres van venir a visitar el centre els alumnes de 6è del CEIP Miquel Cerreras. Crec que tots ho sabeu perquè la notícia ha arribat a tothom…

Escric aquestes quatre ratlles per fer-ne una valoració personal, però, sobretot, per a donar-vos les gràcies pel vostre esforç i la vostra feina: Samanta, Soraya, Luis, Carlos, els dos Jordis i els dos Àlex ;-) , Oriol, Pablo, Omar, Jésica i Cristina.

A tots moltes gràcies! Crec que ho vau fer molt bé tots!

Portes obertes 2008 Aula de música

Les explicacions van ser prou clares i entenedores, les pàgines del blog estaven ben triades i els vídeos d’Arraona TV van agradar molt als visitants. Només ens va faltar posar-nos a cantar!!!

Crec que la coordinació també va estar bé, fins i tot la proposta no prevista de l’Àlex ["Boris, per què no ens toques alguna cosa al piano?" :roll: Grrrrr!]

I la sorpresa final va ser una bona pensada: fer que els alumnes de 6è es veiessin en directe al canal de televisió!

Us dic que el director ens va felicitar amb un “Chapeau” (que vol dir Molt bé, és clar!)

Algunes mares ens van seguir des de casa la “retransmissió” i ens han dit que no s’escoltava l’àudio de la TV. He estat revisant què vam fer i crec que el problema va estar que no vam configurar bé la càmera del portàtil i prenia el so del micròfon i no de la webcam. Mmmmm… la propera ho farem perfecte!

I una altra pega: en la gravació del vídeo no se sent la veu i encara no he trobat la causa. Potser la càmera de l’IES no anava bé, no ho sé. És una llàstima perquè ara tenim les imatges però no hi ha el so.

Hauríem de pensar alguna cosa per a poder fer el reportatge final. Potser afegir una veu en off al vídeo. En fi, en parlem!

març 2nd, 2008

ARRAONA TV en viu: Jornada de portes obertes

Volem intentar transmetre en directe la visita dels alumnes de 6è a l’aula de música.
Un grup d’alumnes de primer ens hem reunit a l’hora de pati amb en Boris per a preparar-ho tot.
Les dificultats tècniques són grans i els mitjans limitats. Però volem intentar-ho.
En aquest canal de USTREAMTV podràs veure si ens en sortim o no…
Fins aviat!

Dimecres, 27
15.30 a 16.30

febrer 27th, 2008

Jornada de portes obertes 2008

El dimecres 27 de febrer l’IES Arraona fa la seva jornada anual de portes obertes.

Les escoles que ens visiten són el CEIP Miquel Carreras, el CEIP Agnès Armengol i el CEIP Creu Alta. Com sabeu tots, els alumnes de 6è visiten l’IES i els professors els presenten les seves matèries i les seves aules. A música els ensenyarem la nostra feina a través del blog de classe i d’alguna mostra de les activitats que fem.

Aquest any m’agradaria que ho poguéssiu fer vosaltres mateixos.

Així que demano voluntaris per a venir aquest dimecres de 3.30 a 4.30 h a presentar als alumnes de l’any que ve, la classe de música i les coses que s’hi fan. Si no pot venir ningú, ho faré jo com cada any, però crec que ens podem divertir força preparant-ho en un petit grup…

També podríem enregistrar-ho en vídeo i fer-ne un reportatge per la nostra televisió. ;-)

I, si ens atrevim i ho podem preparar, podríem fer la nostra primera emissió en directe. (Ja sé que és una mica agosarat, pero nosaltres som així…)

EN RESUM: necessitem voluntaris per a:

1. Ensenyar la classe de música i explicar què fem.

2. Filmar la visita dels alumnes de 6è. (Ja faré jo l’edició, per poder-ho tenir ben aviat)

3. Muntar una webcam i una emissió en directe via USTREAMTV. Si ens en sortim!

Parleu amb mi els interessats. Bé, si llegiu això també podeu deixar-ho dit en un comentari.

4 comments febrer 25th, 2008

Older Posts


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta