Posts filed under 'Trobada de corals'

XIV – Trobada de corals – Dinar de germanor a la Bassa de Sabadell

A la bassa

Foto de “La guerra de l’aigua feta per Andrea”

Comentari de 1A

En la Bassa vam dinar i vam jugar amb l’aigua. Vam fer una guerra d’aigua entre nosaltres. A la Bassa vam conèixer nois i noies d’altres instituts. Els professors els van fer un convit en un lloc especial per a ells tenien un bon menjar amb gelat i cafè. A nosaltres només ens van donar aigua. ["No és el mateix convidar a 70 directors que a 3000 cantaires " diu el Boris]
Alguns dels nois de les altres corals ens van demanar el Messenger per a lligar amb nosaltres. I nosaltres els hi vam donar! Algunes noies vam buscar nois guapos per a demanar-los el seu i ens el van donar!
En sortir de la Bassa ens esperava un autobús de l’ajuntament, però no ens va acompanyar fins a la Plaça Espanya. Vam tenir que fer una bona caminada des de l’estació d’autobusos fins a la plaça Espanya. I alguns ens vam quedar endarrerits. Loubna va marxar en autobús perquè viu molt lluny i Gaby va marxar amb el seu pare… que passava per allí!!!

Alguns alumnes no van anar a la sortida i es van quedar a casa “estudiant”! :lol: [=jugant a la PlayStation 3]

Comentari de 1B

El dinar ens va agradar molt a tots. Primer vam seure a les taules del final de la bassa i vam dinar tots junts amb les altres corals. Després vam començar a fer una guerra d’aigua amb les botelles i fins i tot vam mullar als de l’altre coral que seia al davant nostre.
Vam dinar els nostres entrepans.
Havíem comprat unes xuxes amb els diners que van sobrar dels bitllets del tren i a l’hora de repartir no ho vam fer bé i alguns es van quedar sense xuxes. Un grup que estava en un altre part de la bassa es va quedar sense. I fins i tot hi ha companys enfadats per això.
Alguns pares van venir a buscar els seus fills i els altres vam anar amb autobús fins a l’estació i després a peu. Alguns estàvem molt cansats.

Una cosa queda clara: ens ho vam passar molt bé, tot i que el tema de les xuxes no va anar gens bé.

[ En Boris diu: el proper dia, no hi haurà xuxes i "San se acabó".]

 

La bassa de Sant Oleguer
Font de la imatge.

Comentari de 1C
Vam arribar a la Bassa a l’hora de dinar. Ens vam posar en unes taules de fusta del final perquè no ens deixaven estar a l’herba. Estaven arreglant la Bassa i no es podia banyar ningú. Hi havia homes treballant. Alguns alumnes d’altres escoles no van respectar les normes, es van ficar a les dutxes i es van tirar pel tobogan. N’hi ha qui diu que eren nens d’escoles privades perquè no feien cas del professors. Eren uns consentits.

Tot i que al final ens vam posar tots a l’herba. També ens van regalar botelles d’aigua. Alguns de nosaltres em vam agafar una pila… i vam marxar amb la motxilla plena.

Per dinar vam menjar el que portàvem. Els de les taules del costat eren una mica pesats demanant coses: menjar, xuxes, aigua… Després ens vam menjar les xuxes que havíem comprat. Alguns nois van agafar moltes xuxes i no les van repartir massa bé.

Després de dinar vam agafar les ampolles d’aigua i ens vam començar a mullar entre tots. A alguns de nosaltres el que més ens va agradar va ser “la festa de l’aigua”. Els professors van menjar en un altre lloc i no ens van invitar! El dinar només era pels professors i era gratis. [Boris diu: "Jo vaig donar gelat a dues persones que van venir, que consti."]

A l’hora de marxar no estàvem tots al lloc indicat i vam haver d’esperar a alguns companys. L’ajuntament ens va posar un autocar però no ens van acompanyar fins a la plaça Espanya.
Al final estàvem súper cansats semblava que veníem d’una guerra o d’un “botellón”. Vam tornar caminant i alguns van estar donant la tabarra al professor tot el viatge… ?

No tenim cap foto ni cap vídeo de la Bassa perquè ningú en va fer!!!
Una llàstima.

[Comentaris escrits entre tots els alumnes de la classe]

abril 30th, 2008

XIV Trobada de corals – Concert del Cant Comú a la Fira de Sabadell

Comentari de 1A

En la fira de Sabadell vam cantar les sis cançons del cant comú. Després d’haver assajat i cantat vam anar a la Bassa. Tot i que érem una coral primerenca vam saber comportar-nos i cantar com altres escoles privades que no es van portar massa bé. No estem segur que fossin escoles privades. El professor va marxar amb el Constantí Sotelo a preparar l’Hora dels Adéus. I va estar molta estona parlant.
Per a dirigir les cançons van cridar a sis directors de coral i el Boris va dirigir una en nom de tots els directors de Sabadell.
La cançó dels pets va ser dirigida per una directora que es va emocionar molt. Potser una mica massa i tot…

[comentari escrit entre tota la classe]

Comentari de 1B (*)
Quan vam arribar a la Fira de Sabadell ens van posar a la sala lateral i al final de tot i no es podria veure l’escenari. Va ser una mica avorrit perquè vam fer primer l’assaig i després el concert i es va fer molt llarg. La cançó que més va agradar fou “Jo sóc el teu amic” dels Pets. Alguns companys que no van venir ho van mirar des de casa seva o des de l’IES. No s’escoltava gaire bé. Es veia el públic i es movia una mica a poc a poc. Tampoc ens van agradar els parlaments, ja que és va fer llarg i ningú no feia gaire cas. El discurs de l’Ernest Maragall se li va fer molt llarg a Lucas. Vam conèixer a persones d’altres escoles. Els de davant nostre no es van portar massa bé. Alguns directors es van emocionar molt a dalt de l’escenari, especialment la senyora que va dirigir la cançó dels Pets. El nostre profe va dirigir i ho va fer bé. El Constantí Sotelo, que és el que va iniciar tot això, va dirigir l’himne de la Trobada -que ha escrit ell mateix- amb molta empenta i ens ho vam passar molt bé.

[comentari escrit entre tota la classe]

 

Comentari de 1C

Vam anar caminant fins a la Fira de Sabadell. Va estar ben organitzat perquè tothom tenia el seu lloc per a seure segons uns colors. Primer vam assajar les cançons. Com que l’assaig es va fer molt llarg, semblava que ja s’havia acabat i resulta que el concert rea després! Nosaltres ja volíem marxar! Van venir les autoritats i la policia municipal i els mossos vigilaven. Les cadires eren de la marca “Casa Gay” i ens va cridar l’atenció. Hi van ser-hi més de tres mil persones cantant. La cançó de jo sóc el teu amic la vam cantar molt bé. La directora es va emocionar molt.
Alguns nens d’altres instituts jugaven i no estaven per la feina i van estar pintant-se les samarretes.” L’Hora dels adéus” va quedar molt bé i la va dirigir el professor. (En Rudy creu que estem escrivint això per a fer la pilota al professor). La cançó del Constantí Sotelo també va quedar molt bé. La va dirigir ell mateix, que era el compositor.

[comentari escrit entre tota la classe]

Get the Flash Player to see this content.

(*) Com algú ja m’ha fet notar aquest matí, he posat dues vegades el comentari de 1A en lloc del comentari de 1r B. :oops: Ja està arreglat!

abril 28th, 2008

XIV Trobada de corals – Concert a l’auditori dels Salesians

Comentari de 1B

La Coral de primer d’ESO va anar a cantar amb altres corals a l’auditori de l’escola Sant Joan Bosco. Quan vam arribar ens van donar una samarreta que ens vam posar. Vam ser la tercera coral a cantar i anava des de les més petites a les més grans, tot i que nosaltres tenim una coral prou gran, de 50 cantaires. Ens va semblar bastant bé. Per a ser el primer any que tenim coral ho vam fer força bé. Hi havia altres corals més antigues que cantaven molt bé.
Després vam anar caminat fins a la Fira de Sabadell per a fer el cant comú.

[comentari escrit entre tota la classe]

Comentari de 1C

La Coral de primer d’ESO va anar a cantar amb altres corals a l’auditori de l’escola Sant Joan Bosco. Primer vam fer una mica de tècnica vocal entre tots. Nosaltres vam cantar els tercers i cada vegada les corals eren més grans. Al principi no van tancar les llums, però quan vam sortir nosaltres ja van tancar-les. Ens vam posar la samarreta abans de començar. Alguna de les altres corals portaven música enregistrada d’acompanyament i va fallar una mica. Creiem que va anar bastant bé i que ens va sortir bé. De les dues cançons, ens va sortir més bé la de “Arriba del cielo”. De les altres corals, ens va agradar molt una coral de noies de l’IES Cim de Terrassa que cantaven molt bé i estaven molt bones. La última coral era de més de cent cantaires i pensem que van cantar molt bé, especialment els solistes que estaven al davant.

[comentari escrit entre tota la classe]

Get the Flash Player to see this content.

ACTUALITZACIÓ:

Comentari de 1A

 

 

 

La Coral de primer d’ESO vam anar a cantar a l’escola Sant Joan Bosco. Quan vam arribar a l’escola vam haver d’esperar altres escoles que van arribar tard per culpa dels autocars. Quan van arribar totes les escoles, vam començar. Va començar l’IES Mercè Rodoreda i nosaltres vam ser els tercers. En sortir a cantar ens vam posar en files amb esglaons de manera que semblàvem una coral professional. La primera cançó fou “Antochka”. Després “Arriba en el cielo” amb l’ajuda del públic, que van fer ritmes al final. Es notava que en el públic tots eren cantaires ja que al final de la cançó van saber com calia acabar només amb el gest del director. Al finalitzar totes les corals ens van donar un diploma i una serigrafia de regal que haurem de posar a classe. Després de cantar tots vam anar caminant a fer l’assaig general i el Cant Comú, a la Fira de Sabadell.

[comentari escrit entre tota la classe]

4 comments abril 20th, 2008

El concert… després del concert arriba la…festa

Hola sóc la Cristina.C. 8-)I jo vaig assistir al concert de la trobada de corals, la XIV trobada corals! -P

A mi m’ha tocat explicar-vos la part del dinar a la bassa que per cert va ser tot un èxit!-P

Trobada de corals - Concert general

DÉSPRÉS DE TOT EL CONCERT VAM ANAR CAMINANT DESDE LA FIRA DE SABADELL FINS LA BASSA .8-)

Quan vam arribar a la basa els professors es van quedar a un apartat només per a ells amb un excel·lent menjar.-P

Els ens ens vam anar a les taules a menjar no ho podíem fer a la piscina perquè estava buida ¡Quina pena ¡

Perè els nens vam saber com treure’ns el calor! Vam començar a fer una festa d’aigua amb les ampolles que ens regalaven a la paradeta. Ja t’ho pots imaginar xops fins als pantalons i amb ganes de gresca .8-)

Peó després tocava anar caminant del centre fins la plaça Espanya, on ens vam dispersar.8-)

I allà es va acabar tot aquest dia!8-)

2 comments abril 19th, 2008

XlV Trobada de coral – segons Judit

Trobada de corals - Concert

Hola! Sóc Judit. Per fí he arribat, estic baldada.

Avui 16 d’abril hem anat a la XlV trobada de corals.

Em sortit a les 08:15 aproximadament del institut per anar a l’estació de tren. Quan hem arribat uns “guies” ens han portat fins als Salesians. Allá hem cantat les dos nostres cançons: “Antochka” i ” Arriba en el cielo ” i hem escoltat les altres cançons de les corals següents:

1.” El cim” de Terrassa, amb 33 cantaires
2. Coral “IES Torre del Palau” de Terrassa, amb 100 cantaires
3. Coral “Sant Joan Bosco” de Sabadell, amb 61 cantaires
4. Coral “IES Vilassar de Mar” de Vilassar de Mar, amb 30 cantaires
5. Coral “IES de Sabadell” de Sabadell, amb 100 cantaires
6. Coral “IES Mercè Rodoreda” de L’Hospitalet de Llobregat, amb 25 cantaires

Quan vam acabar vam anar cap a la fira de Sabadell per continuar CANTANT I CONTINAR LA FESTA.

NOTA: Aquesta entrada va ser escrita per Judit el mateix dia de la Trobada, però per raons tècniques -canvis en la base de dades del servidor – no vam poder publicar-la. Disculpeu el retard.

abril 19th, 2008

La trobada de corals – El concert general, segons Álex

Trobada de corals - cant comú

Hola em dic Álex C. i vaig assistir a la trobada de corals…. la XIV trobada corals! :-P

Us vaig a explicar el concert general a la fira de Sabadell :

Quan vam acabar de cantar als Salesians, vam anar cap allà i vam començar a seure a unes cadires de fusta. Ens van situar al final d’una de les tres naus, justament a la de l’esquerra. Encara que jo volia posar-me al davant!!!

Vam començar l’assaig amb les 70 coral…. 3000 PERSONES!!!!! L’hora va ser les 12:00, mentrestant ens anàvem relaxant.

Quant estàvem cantant, algunes persones fastidiaven les cançons, cosa que a mi no em va agradar. L’assaig vas sortir bé-regular, segons el meu punt de vista!

Quant va començar el concert ens va oferir unes paraules el que va fer la trobada de corals: en Constantí Sotelo.

Desprès vam cantar les cançons a les 13:00, l’ordre que vam cantar va ser el següent:

  • - VA PENSIERO: COR DE L’ÒPERA DE NAVUCCO, DE G.VERDI.
  • - SÀPIGUES, COMPANY. TEXT: PERE QUART. MÚSICA: JOSEP VILA CASAÑAS.
  • - JO SÓC EL TEU AMIC: ELS PETS.
  • - ELS SEGADOR: HIMNE NACIONAL CATALUNYA.
  • - EL CANT DE LA TROBADA: TEXT: J.PRATS MÚSICA: C.SOTELO
  • - L’HORA DELS ADÉUS: POPULAR ESCOCESA (QUE LA VA DIRIGIR EN BORIS MIR !!!!!!!)

Quant vam acabar, vam anar a dinar a la bassa i va continuar la festa!!! 8-)

3 comments abril 18th, 2008

Trobada de Corals – Arraona TV

Transmissió en directe de la
XIV Trobada de Corals d’educació secundària.

Dimecres, 16 d’abril, 2008, a partir de les 13 h.

– en fase de proves-

abril 15th, 2008

Darreres novetats respecte a la Trobada

Darreres novetats de cara a la Trobada de corals:

- La coral no té uniforme, però hem acordat entre tots que procurarem portar pantalons o faldilles texanes de color blau, per tal d’anar una mica conjuntats.

- Recordeu que cal portar esmorzar i dinar a la trobada. El dinar tindrà lloc després del concert final, a la Bassa de Sant Oleguer. Hi haurà aigua per a tothom.

- Els alumnes no estem autoritzats a banyar-nos, no heu de portar roba de bany. Els professors tampoc.

- Cada alumne haurà de portar les seves 8 partitures en una funda de plàstic a dins de la bossa. Demà us facilitaré fundes a aquells que no en tinguin.

- Cada alumne rebrà una samarreta de la trobada que haurà de posar-se en el moment del concert.

- El concert final serà retransmès en directe a través d’Internet pel canal Arraona TV.

Es podrà sintonitzar a partir de les 13 h a qualsevol de les dues adreces:
A. www.musica.arraona.net (aquí, en el bloc de música)
B. www.tv.arraona.net (bloc del canal de televisió)
No podem garantir que la retransmissió surti correctament, però ho intentarem!

- La tornada serà cap a les 17 h amb autobusos que ens posarà l’ajuntament de Sabadell. Cap alumne no podrà marxar pel seu compte sense una autorització especial.

- Recordeu que la “comissió de compres” ens trobem demà a l’hora de pati per anar a comprar els bitllets de tren!

Apa, a repassar el vostre rus, que ens ha de sortir perfecte! ;-)

abril 14th, 2008

Corals amb les que farem el concert

Tornem-hi!

Vaig dir-vos que tenia una reunió per parlar sobre la Trobada i que em dirien amb quines corals cantarem en el nostre concert, aquí les tenim:

1. Coral ” El cim” de Terrassa, amb 33 cantaires
2. Coral “IES Torre del Palau” de Terrassa, amb 100 cantaires
3. Coral “Sant Joan Bosco” de Sabadell, amb 61 cantaires
4. Coral “IES Vilassar de Mar” de Vilassar de Mar, amb 30 cantaires
5. Coral “IES de Sabadell” de Sabadell, amb 100 cantaires
6. Coral “IES Mercè Rodoreda” de L’Hospitalet de Llobregat, amb 25 cantaires

I nosaltres, naturalment. Amb 50 places de cantaires.

març 24th, 2008

La XIII Trobada de CoralsXIII Trobada de corals d’educació secundària.
Concert de cloenda Pavelló Olímpic de Granollers

ADSL-500


El vídeo de la trobada de corals del curs passat.

març 13th, 2008

Older Posts


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta