Posts filed under 'ESMUC'

Comença… el final de curs

Comença el final de curs. El final de curs és bastant llarg en un institut, ja ho veureu. Primer s’acaben les classes normals, després s’acaba el Crèdit de Síntesi, després s’acaben els exàmens de suficiència, després s’acaben les avaluacions finals i, finalment, acabem de veritat i recollim les notes i els deures d’estiu. O sigui que comença el compte enrera, però encara falta un mes. 8-O

El primer que s’acaba és el Pràcticum de l’ESMUC, és a dir, dels joves professors que han estat amb nosaltres fent les seves pràctiques durant aquest segon semestre. Fa dies que ja no venen a les nostre classes perquè estan fent la Memòria, que és el seu treball de curs. Joana, Estel•la, Joan i Josep han entregat els seus treballs i ja han acabat definitivament. La nota no la poso jo, però he fet un informe favorable. Segur que hi estareu d’acord!

Com que van fer-nos un vídeo per a explicar-nos com funciona i què s’hi fa a l’ESMUC, el penjo per acomiadar-los i perquè els companys de 1r A, que no vau fer aquestes sessions amb ells, conegueu una mica més què és això de l’ESMUC. Veureu que hi ha algunes bromes, però les classes allí són de poca broma!

Get the Flash Player to see this content.

juny 1st, 2008

Final del trimestre

Hem arribat al final del trimestre i estic una mica desbordat…

Tinc moltes coses per a fer i per acabar i haureu de tenir paciència.

1. El projecte d’Arraona TV ha acabat. Alguns heu arribat al final, altres us heu quedat a mig procés. Crec, però, que en general, ha estat un èxit. Tinc alguns “programes” per pujar al web: ja sé que teniu ganes de veure’ls, però us demano que em deixeu temps per a fer-ho. No és tan senzill: he de canviar formats, carregar, descarregar, editar posts, etc. Us prometo que quan tornem de vacances estaran tots a la web d’Arraona TV, però no m’ho demaneu a cada classe…

2. He de posar les notes al SAGA, que això és prioritari. Coses de profes, però que s’ha de fer. Que em renyaran! En parlarem al llarg de la setmana, a l’hora de classe, així que tampoc m’ho pregunteu pels passadissos… No tinc 80 notes al cap i potser us diré alguna bestiesa 8-)
3. Dilluns no vindran els alumnes de l’ESMUC a acomiadar-se. Us volíem explicar què es això de l’ESMUC però hem pensat una cosa diferent i vindran després de vacances. Crec que us agradarà allò que preparen… Nota pels alumnes de 1A: Agnès que vindrà la propera setmana així que seguirem amb les cançons que tenim a mitges…

4. Tinc moltes coses endarrerides al blog, ja ho sé: les poesies de Nadal, alguns comentaris vostres, la publicació de la nostra primera “TV en directe”, els dibuixos de Mussorgsky, les noves cançons de la Trobada de Corals, etc. Mmmm… no dono l’abast. Crec que haurem de fer una comissió de manteniment del blog, perquè m’ajudeu a publicar les coses. M’ho penso i després de vacances mirem si hi ha voluntaris amb una mica de domini de la tecnologia.

En fi, que seguirem… però amb una mica de calma, ok?

març 7th, 2008

La classe d’avui, segons Anass i Mario de 1B

Avui em fet ritmes amb el cos, alguns els hem gravat i tot! Ens han sortit molt be. Han vingut tres professors de la acadèmia de musica de Catalunya en realitat eren quatre però un estava malalt. Aquesta es la nostra opinió de la classe d’avui per Anass i Mario.

[Escrit per Annass i Mario, al final de la classe]

ritmes

Afegitó de Boris: els “professors” eren del Pràcticum I de l’ESMUC, que vol dir Escola Superior de sica de Catalunya.
També hi ha alguns ritmes que no han sortit tant bé i per això el dilluns seguirem. Això de ritmes amb el cos m’agrada més que “percussió corporal” o “Body Music”. En prenc nota.

febrer 21st, 2008


Aula de música

Benvinguts al blog d'aula de l'IES Arraona (Sabadell). Aquest espai és públic però està exclusivament adreçat als nostres alumnes i a les nostres classes. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos!

Els nostres llocs

Coses del Boris

Darreres novetats

Darrers comentaris…

Categories

Pàgines

Meta